Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal1.4g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.7g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal9.2g1.3g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461