Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.1g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.9g2kcal0.1g0g0.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal1g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g133kcal6.6g3.9g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317