Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3.5g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Chorizo makkara, annos 100g2.3g6.1kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal1g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g12kcal0.5g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g15.6g7.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332