Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g2kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko8g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g0kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g11kcal0g1.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985