Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lapinliha,poronkäristys 750g1.5g2kcal0.3g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal1g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g68kcal6.5g1.3g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710