Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1.2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruuna kuorittu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal1.3g5.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209