Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suklaa tumma 1.5g7.6kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g37kcal0.2g6.8g1g0.4g
Valittu annoskoko8g19kcal0.1g3.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g245kcal1.3g44.7g6.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914