Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Karpalo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9.1g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832