Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 2.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.7g4.4kcal0.6g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal2g0.2g6g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1g0.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g151kcal13g1.3g39g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832