Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Anjovis 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Muna, annos 60g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g36kcal1.2g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g18kcal0.6g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g231kcal7.7g14.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831