Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Sokeri1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.8g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1g4.2kcal0g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g60kcal1.4g7.2g3g0.8g
Valittu annoskoko8g30kcal0.7g3.6g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.4g1.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g392kcal9.1g46.8g19.5g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622