Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 5.3g8.8kcal1.1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal2.2g0g2.8g0g
Valittu annoskoko8g18kcal1.1g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g224kcal14.1g0g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037