Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Aura Gold homejuusto, Valio0.6g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0.4g0g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal2.6g0g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675