Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)2.7g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.2g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal2g1g1g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal13g6.5g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044