Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 2g3.7kcal0.3g0.1g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1g0.1kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Becel juokseva, annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal1.2g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal0.6g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal7.6g19g5.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007