Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g36kcal1.2g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko8g18kcal0.6g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g235kcal7.8g1.3g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703