Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2.4g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g42kcal1.2g4.6g2g0.8g
Valittu annoskoko8g21kcal0.6g2.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g272kcal7.7g29.5g12.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418