Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2.3g2.5kcal0.6g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal1.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.6g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g87kcal7.7g3.8g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481