Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal2.6g2.6g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493