Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1.1g0.8kcal0.2g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g2.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0.4g0.8g0g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g38kcal2.6g5.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075