Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1.4g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.7g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g115kcal8.9g10.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747