Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.9g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.5g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal2g0g2.4g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0g0.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.8g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804