Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.6g3.8g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570