Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal0g4.2g0g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0g2.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0g1.1g0g0g
Arvot/100g100g115kcal0g26.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731