Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruistaikina Myllyn Paras3.1g8.8kcal0.1g1g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal1.8g2.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko8g18kcal0.9g1.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g235kcal11.5g14.1g14.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498