Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1.3g5.9kcal0.1g0.9g0.2g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.7g4.1kcal0g0g0.5g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g2.6g6kcal0g0.3g0.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1.3g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)2g10kcal0.1g1.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g55kcal0.4g5g4g0.2g
Valittu annoskoko8g27kcal0.2g2.5g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.1g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g347kcal2.5g31.6g25.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496