Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.1g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.7g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal1.4g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.7g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g92kcal9.1g10.4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566