Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Öljy0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal3.9g1.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525