Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g1.6g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal1.4g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.7g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g187kcal8.9g21.5g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944