Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2.2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1.7g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g24kcal1.2g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g12kcal0.6g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal7.6g16.5g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786