Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal2.5g2.5g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619