Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.4g2.6g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158