Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.6g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.8g1.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852