Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.7g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g1.6g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1.4g5.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko8g16kcal0.7g2.6g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g204kcal9g33.3g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893