Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3.4g5.4kcal0.7g0g3g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.4g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g38kcal2g0.2g8.8g0g
Valittu annoskoko8g19kcal1g0.1g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.5g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g242kcal12.7g1.3g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632