Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g2.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1.8g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.9g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.5g1.3g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672