Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.1g3.7kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal0.8g1.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g0.8g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal5.1g10.1g5.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503