Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.9g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1.9g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal1.4g5g1.4g2g
Valittu annoskoko8g19kcal0.7g2.5g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g1.3g0.4g0.5g
Arvot/100g100g237kcal9g32.1g9g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330