Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.6g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.2g11kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g32kcal1.4g5.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko8g16kcal0.7g2.8g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g209kcal9.1g36.4g3.9g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910