Rahkavanukas

Sekoita maitorahka, kananmuna, stevia ja vanilijatangon siemenet tasaiseksi massaksi

Laita pieniin uuninkestäviin vuokiin vadelmat pohjalle ja kaada massa tasaisesti vuokiin vadelmien päälle.

Laita pikkuvuuat isoon uunivuokaan ja kaada kiehuvaa vettä isoon vuokaan pukkuvuokien puoleenväliin asti.

Paista uunissa 150 asteessa tunti

Jäähdytä ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,34.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal1.2g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.6g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.5g6.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443192