Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal1.3g5g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390