Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.8g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.3g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470