Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)0.9g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g38kcal1.6g0.6g3.4g0g
Valittu annoskoko8g19kcal0.8g0.3g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g238kcal10.1g3.8g21.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231