Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g40kcal0.8g6.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko8g20kcal0.4g3.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g253kcal5g40g7.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182