Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Raparperi 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0g1.4g0g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g39kcal0g8.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516