Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow1.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g33kcal1.4g4.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g16kcal0.7g2.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g208kcal8.9g30.4g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689