Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Perunajauho 1dl=70g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal0.4g4.6g0.8g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.2g2.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g1.2g0.2g0g
Arvot/100g100g190kcal2.5g28.7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624