Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g2.7g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal1g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g85kcal6.3g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026