Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.9g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal6.3g15.2g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534