Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2.8g10kcal0.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal1g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.5g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g174kcal6.2g2.5g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940